Nieuw seizoen!

Nieuw seizoen!

Na een lange vakantie is het dan zover, de mannen van Coníche Topvolleybal Zwolle zijn weer in training. Een aantal spelers hebben het eerste team van VC Zwolle verlaten, anderen zijn gekomen of definitief over van het tweede. Een uitgebreide kennismaking met de nieuwelingen volgt uiteraard nog! Online, maar zeker ook live. En daarvoor hoef je niet te wachten tot de start van de competitie, want voordat de mannen op 7 oktober thuis aantreden tegen Advisie/SSS, worden al de nodige oefenwedstrijden gespeeld.

Van het preseason programma zit de eerste wedstrijd er zelfs al op! Zaterdag 2 september traden de Zwollenaren in Arnhem aan tegen de talenten van TT Papendal. Er werd met 3-2 gewonnen!! En dat nadat de voetjes behoorlijk van de vloer gingen tijdens het bruiloftsfestival van Jelle en zijn kersverse echtgenote Martine (check Facebook voor de foto’s).

Ook van komend seizoen gaan we met z’n allen weer een groot feest maken, we hebben er veel zin in. Neem een kijkje tijdens de voorbereiding en hou de site en social media in de gaten!