Rabobank Clubkas Campagne: stem op ons

Ben jij klant van de Rabobank? Dan kun je helpen om het volleybal in Zwolle en omstreken een boost te geven! Hoe? Door op ons te stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer wij mogelijk kunnen maken. Als ambassadeurs van het volleybal willen wij de sport nog groter en bekender maken in onze regio. Dat doen we door het geven van clinics en trainingen bij jouw vereniging of op jouw school.

Steun ons en stem! Dit kan van 15 t/m 31 maart.

Hoe werkt het stemmen?
Klik hier om naar de stempagina te gaan. Alle leden van Rabobank IJsseldelta worden per mail of brief uitgenodigd om hun stem uit te brengen. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. De vijf stemmen kunnen uitsluitend via een online stemmodule uitgebracht worden. Dit gaat op een beveiligde manier.

Hoe word ik lid van Rabobank IJsseldelta?
Ben je klant bij de Rabobank, dan ben je niet automatisch lid. Klik hier om je lidmaatschap aan te vragen.

Nog meer Stemadvies!
Naast de stem voor ons initiatief adviseren we met klem om ook te stemmen voor het initiatief van onze vereniging VC Zwolle. De vereniging is bezig met het opzetten van een regionale talenttraining, waar de bijdrage aan zal worden besteed.

Wil je meer info over ons aanbod, stuur dan een mailtje naar info@topvolleybalzwolle.nl

Bedankt voor jouw stem!!