After season news

Het is alweer twee weken geleden na de laatste wedstrijd van het seizoen. Er wordt niet meer gespeeld, maar ontwikkelingen zijn er zeker. Hierbij een overzicht.

Vertrekkende teamleden

Een vijftal spelers zullen we niet meer terugzien aan de start van het nieuwe seizoen. Tobias Edskes, Hugo Noomen (beiden goed voor 2 seizoenen), Erwin Enter, Rick van Baar en Joshua Lynch (allen 1 seizoen) zullen het team verlaten. Ook teammanager Kira Noomen zal na 2 seizoenen vertrekken. We willen hen ook op deze plek ontzettend bedanken voor alle inzet voor Coníche Topvolleybal Zwolle. Mede door jullie hebben we (tot twee keer toe) ons mogen handhaven in de Eredivisie!

Volgend seizoen er zeker weer bij

Een deel van het team is er volgend seizoen dus niet meer bij. Dat betekent op zoek naar nieuwe mensen. Dat proces is al volop in gang gezet en daar gaan we de komende weken/maanden mee door. Ook zijn we in gesprek met alle huidige teamleden. Op dit moment kan al worden bevestigd dat Jan-Willem het Lam, Jelle Hilarius en Gerard van Vliet er volgend seizoen zeker weer bij zijn.

Prachtig kampioenschap van Tobias en zijn team

Wat was het een mooie dag zaterdag 21 april in het Theater van de Sport. Onder toeziend oog van een goed gevulde tribune werd Voorsterslag/VC Zwolle JC1 kampioen, met Jelle en Thijs als Maxi’s van de week! Ook Jan-Willem was in tenue aanwezig. Penningmeester Olaf floot de pot en de dames van Regio Zwolle Volleybal waren de ballendames. Een blinkende 4-0 overwinning maakte de onvergetelijke dag helemaal af, waarna Manon Flier de beker mocht uitreiken. We zijn trots! Trots op onze supersupporter Tobias en zijn team.

JC1 Kampioen! Foto's gemaakt door Christein van Hoffen

Geplaatst door VC Zwolle op zaterdag 21 april 2018

Rabobank Clubkas Campagne

Als ambassadeurs van het volleybal willen wij de sport nog groter en bekender maken in onze regio. Dat doen we door het geven van clinics en trainingen bij jouw vereniging of op jouw school. We hebben hiervoor gevraagd om bij de Rabobank Clubkas Campagne op ons te stemmen en dat is veel gedaan. Een bedrag van €696,75 kunnen we gaan besteden. Hartelijk dank stemmers en hartelijk dank Rabobank! Ook VC Zwolle heeft een flinke bijdrage ontvangen: €836,10.

Zelfsturing

Ten slotte in dit after season bulletin willen we je wijzen op een mooi interview dat Thijs heeft gegeven aan Sport Knowhow XL. Een aanrader! #W1NNEN. Klik hier om het volledige interview te lezen.