Word jij onze nieuwe video- en datascout?

Wil jij als video- en datascout werken op het hoogste volleybalniveau bij Coníche Topvolleybal Zwolle? Heren 1 is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een video- en datascout. In de Eredivisie is elke thuisclub verantwoordelijk voor het vastleggen van data en videobeelden van alle gespeelde wedstrijden. Deze worden door videosharing beschikbaar gesteld aan alle Eredivisieteams.

Wat ga je doen?
Je denkt op basis van data en videobeelden vóór de wedstrijd samen met het team mee over de te hanteren tactiek. Tijdens de wedstrijd geef je data over het eigen team en de tegenstander door aan de technische staf, die op basis van deze informatie de tactiek eventueel kan aanpassen. Na de wedstrijd evalueer je met spelers en trainers de gespeelde wedstrijd.

Waar kom je terecht?
Coníche Topvolleybal Zwolle Heren 1 is actief op het allerhoogste niveau van Nederland en speelt de thuiswedstrijden op zaterdag om 17.00 uur in het moderne Landstede Sportcentrum. Het bijzondere aan Heren 1 is dat het een zelfsturend team is. De spelers en technische staf streven met die opvatting naar verdere doorontwikkeling en het realiseren van nader te bepalen doelstellingen.

Wie zoeken we?
Het is van belang dat je affectie met volleybal en data hebt. Ook is het belangrijk dat je je kunt vinden in de zelfsturingsfilosofie van het team. Ervaring met Data Volley is een pre. Verder geldt dat je in ieder geval beschikbaar moet zijn op de zaterdagmiddag en eventueel op andere thuiswedstrijddagen.

Wil je meer weten?
Heb je interesse? Of heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over bepaalde vergoedingen? Dan kun je mailen naar info@topvolleybalzwolle.nl of bellen naar 06-20112021. De contactpersoon is Lourens van der Linden. Eerst meer weten? Klik dan op deze link om te zien wat de meerwaarde is van het computerprogramma Data Volley voor het Nederlands damesvolleybalteam.

Wil je ook een eigen meerwaarde hebben? Laat deze prachtige mogelijkheid om volleybal op topniveau van heel dichtbij mee te kunnen maken dan niet onbenut!