Vrienden van VC Zwolle

Steun Coníche Topvolleybal Zwolle en VC Zwolle voor €75,- of €110,-

Al meer dan 35 jaren is VC Zwolle het middelpunt van het Zwolse volleybal en geniet landelijk aanzien. Niet alleen door de topsport (het mannenteam speelt al 27 jaren onafgebroken in de Eredivisie) maar ook door de breedtesport: voor recreanten, voor wedstrijdsport en vooral ook voor de jeugd. Onze vereniging staat ‘op de kaart’, zoals dat heet, en daar hebben velen een steentje aan bijgedragen. Dat heeft ook gezorgd voor een grote mate van onderlinge verbondenheid.

Het continueren en verder uitbouwen van de prestaties in een stabiele omgeving kan niet zonder financiële onderbouwing. Daarom wordt het eerdere project van Vrienden van VC Zwolle nieuw leven ingeblazen. Niet alleen om meer activiteiten te ontplooien binnen de vereniging, maar ook om die eerdergenoemde verbondenheid te vergroten.

Dat wil VC Zwolle samen doen met het topteam van onze mannen. Het afgelopen jaar hebben we laten zien dat we niet alleen goed kunnen volleyballen, maar ook in alle lagen van de vereniging (door het geven van trainingen, coachen van teams, het geven van clinics en het betrekken van leden bij onze thuiswedstrijden) laten zien dat samenwerking belangrijk is en we daar graag in willen investeren.

Wat houdt het Vriend van VC Zwolle zijn precies in? We bieden je een mooi uitgebalanceerd pakket aan, namelijk:
- je wordt uitgenodigd om gratis als speciale gast een thuiswedstrijd van Heren 1 bij te wonen (de jaarlijkse ‘Vrienden van VC Zwolle’ wedstrijd);
- we organiseren tenminste één keer per jaar een leuke activiteit (Die is gratis of kent slechts een kleine bijdrage). We hebben voor het eerste jaar al een mooie activiteit in petto waarbij we een van de blikvanger van Zwolle van dichtbij zullen bekijken;
- je mag gratis meedoen met de jaarlijkse, afsluitende barbecue van het 1e mannenteam;
- je ontvangt twee keer per jaar een nieuwsbrief over het wel en wee van het Zwolse volleybal;
- voor niet-leden: je mag deelnemen aan het jaarlijkse Kerstklaverjastoernooi van VC Zwolle;
- je naam wordt vermeld op een bord dat bij de thuiswedstrijden van het 1e mannenteam en op thuisspeeldagen van de vereniging wordt geplaatst.

De netto opbrengst wordt evenredig verdeeld tussen vereniging en het Coníche Topvolleybal Zwolle. Als je verbondenheid voelt met onze mannen en/of VC Zwolle, je financieel een extra bijdrage wilt leveren en je je in de aantrekkelijkheid van het hiervoor genoemde pakket herkent, word dan lid van de Vrienden van VC Zwolle. Je bijdrage is € 75,- per jaar. Als je partner ook lid wordt, is dat bedrag samen € 110,- per jaar. Betaling mag in twee termijnen.
Heb je interesse en wil je je als lid aanmelden of heb je wellicht nog vragen, mail of bel dan met: Olaf Buiten (telefoonnummer 06- 13 58 47 00 of buitenolaf@hotmail.com).
 
Met vriendelijke groet,
Besturen VC Zwolle & Coníche Topvolleybal Zwolle